dijous, 27 de febrer del 2014

En Agraïment a La Fundació Guillem Cifre,




Gràcies als fons provinents de les donacions de l'Estalvi Étic ,el passat 2013 La Fundació Guillem Cifre,va subvencionar el nou mobiliari ergonòmic per a persones amb plurideficiències de la Residència Sa Creu.
L’estalvi ètic és la proposta que Colonya aporta a la societat per un ús socialment responsable dels diners:  http://www.colonya.com/estalvietic/?lng=ct

Els objectius generals d'aquest projecte per part de Patronat Joan XXIII són: Optimitzar el Benestar i la Qualitat de vida de les Persones amb discapacitat, millorar les condicions laborals del personal d'atenció directe i millorar la imatge del servei per tal de que sigui més agradable i acollidor. Al mateix temps; millorar el descans, la higiene postural dels usuaris i del personal laboral i  fer de l'entorn, un espai agradable per viure hi.
Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual és la principal missió del Patronat Joan XXIII. Cobrir les necessitats materials, donar benestar físic i emocional són alguns  dels indicadors de qualitat que tenim en compte.
Fa un parell de setmanes vam adquirir part del mobiliari;





                                


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada